Венета Райкова е много доволна от участието си при „Съпругите" през уикенда, научи lifestyle.bg. Блондинката и съпругата на Крум Савов - Мая се хванаха за гушите в ефир и спретнаха истински панаир.

Венета обаче не мисли, че е разиграла цирк в ефир. „Страхотно мое гостуване. има ли човек който да не ме е гледал днес?? веднъж в годината ходя на интервю и давам хляб на сайтовете за цяла седмица, а стига де!! какво толкова е станало?", написа в социалната мрежа Райкова.

Жени Калканджиева обаче не е на това мнение. След като направи малко четки на моделката в началото на предаването, Венета захапа Мая. Причината - стар конфликт между спортния журналист Крум Савов и водещата на „Горещо". Венета подхвана въпроса за гостувалите звезди в „Горещо", които са били обидени след участието си при нея.

Горещата водеща директно изсъска срещу Мая: Ако искаш да разкажем за твоя съпруг, защото той беше обиден. Крум Савов беше в „Горещо". Имаше въпроси, на които той отговори. След което се обади на моя личен телефон и каза така: „Венета, нека да изрежем тази и тази част. Аз му казах: „Круме, аз веднага ще звънна на режисьора." Режисьорът ми отвърна: "Венета, единствено аз решавам какво да има в моето предаване." Така в събота било излъчено цялото интервю. Мая не остана по-назад и отвърна: „Това е измиване на ръцете."

При следващото гостуване на спортния журналист, режисьорът за пръв и последен път влязъл в студиото и като мъж поел отговорност. „Ставаше въпрос за нещо много лично-неговата майка, която е починала отдавна," опита се да защити мъжа си Мая. Скандалът нарастваше и Жени Калканджиева се провикна в пристъп на безсилие: „Стига, това ми е първо предаване."

Побеснялата Савова упрекна Венета, че използва другите, за да прикрие нетактичността си. Тя припомни, че Венета била нетактична и груба дори към Ники Кънчев.

Горещата водеща не остана по-назад и обвини Мая, че я гледа подозрително и не може да й разбере въпросите. Жени се намеси да потуши скандала и водещите смениха явно темата и спряха с въпросите към блондито. Накрая Венета напусна студиото с: „Много се заседях, тръгвам си, айде довиждане."