В играния вчера мач по волейбол от първенството за Купа България етрополските волейболсти отпаднаха от гостуващия отбор на "Добруджа 07" - Добрич с 3:0/18,17,18/.
Гостите от Добрич са водачи в горната група - Висшата лига и закономерно победиха.
От отбора на Етрополе отсъстваше основният плеймейкър Деян Рачев, който имаше изпит пред КАТ за шофьорска книжка и на негово място бе преквалифициран либерото на отбора Тихомир Тодоров. Момчетата не се предадоха и се бориха до край, но класата на гостите си каза думата и те се поздравиха с победата.
Това бе една добра възможност за треньорското ръководство на прецени моментните възможности на момчетата  седмица преди да започнат срещите от държавното първенство за юноши-старша възраст. Там са надеждите на клубното ръководство за добро представяне. Момчетата от мъжкия отбор са все  още в юношеска възраст и тепърва ще гонят успехи и при мъжете.
Ето съставите на двата отбора:
- ВК"Етрополе": Н.Тодоров, М.Георгиев-к, С.Койчев, Д.Рачев, Д.Димитров, С.Петров,   В.Василев, Т.Тодоров, С.Стаменов, А.Кръстев, Р.Павлов.
- ВК"Добруджа 07" Добрич: К.Канев, Ж.Георгиев, С.Арнаудов, М.Стоев-к,С.Кирилов, Х.Енков Д.Бежандолски, Н.Златев, Л.Лазаров,Н.Златев, Г.Господинов, Н.Тодоров,  П.Калев.
Текст: Васил Василев