Алисия и Ники Михайлов буквално заляха Facebook пространството с романтика малко преди деня на влюбените. Пръв в събота  вратарят на холандския "Твенте" Ники Михайлов публикува снимка, на която се целува нежно с половинката си Алисия.

В неделя сутринта тя също сподели запечатания сюблимен момент с почитателите си на нейната официална страница. Посланието и на двамата бе едно и също: Peace and Love ("Мир и любов")!

Фотосът предизвика истински фурор. Той бе споделен стотици пъти, харесан хиляди и коментиран до безкрай. „Сладури", „Уникална двойка! Стил и класа", „Готини сте", „Колко сте сладки. Обичайте се винаги", „Най-прекрасните", „Боже мой... НЕВЕРОЯТНИ СТЕ!!!! Адски сте сладки. Обичайте се и нека бъдете щастливи ЦЯЛ ЖИВОТ!!! Обичам вии!" - са само част от хвалебствията на хората.

„Както снимката, така и публикуването й станаха съвсем спонтанно. В никакъв случай не беше търсен ефект с цел пиар. Аз се радвам изключително много, че с Николай сме харесвани както като двойка, така и като личности всеки поотделно, заради това, което правим в професионален план. И съм щастлива от факта, че позитивните и истинските неща все още вълнуват. Защото в последно време се наблюдава една тенденция да се проявява интерес само към скандала, жълтото и лъжите", разсъждава Алисия върху стеклата се ситуация.