От четвъртък Стефан Данаилов, Елена Петрова и Калин Врачански снимат продължението на "Стъклен дом". След дълга почивка те се събраха отново заедно в един от столичните молове за новите епизоди на хитовия сериал по bTV.

Бъдещите сцени от поредицата се развиваха пред очите на посетителите.Но какво точно се случва в сюжетната линия, никой още не знае, пише "24 часа".

Дори и самите актьори не са сигурни дали техният герой ще оцелее. Миналият сезон на сериала беше с мотото "Наказанието", а в трейлъра се съобщаваше, че някой ще умре. Това така и не се случи.

Но този път сценаристите най-вероятно ще разделят зрителите не с един, а с повече актьори. Точно както в "Под прикритие"."Това е продуцентска тайна. Целта е всеки актьор да покаже най-доброто от себе си. Героите в сериала ще разберат, че парите не ги правят щастливи и че в живота има по-стойностни неща", издадоха хора от телевизията.

Освен познатите лица в сюжета са включени и много нови персонажи и затова ще има още повече обрати. За сметка на тях някои от старите актьори ще бъдат на по-заден план. bTV ще излъчи новите серии напролет.