Непримирими врагове на АКТА качиха финалния епизод на сериала "Стъклен дом" в един от сайтовете за видеообмен. Така те провалиха плановете на bTV да вдигне рейтинга си в понеделник, за когато бе планувано излъчването на широко рекламираната последната серия.


За по-нетърпеливите - ето по-важното от последната серия на последния сезон: Боряна е изнасилена от Шаки и изпада в депресия. Камен се опитва да говори с нея, но тя отказва. Шаки закрива казиното си, изпразва офиса си и решава да бяга. Полицаи го пребиват и арестуват, издава го Камен. В ареста надзирател му дава мобилен телефон и той звъни на Николай Жеков. Шаки му казва, че е арестуван и моли за помощ. Николай обещава да помогне, но праща човек в килията на Шаки, който го убива. Боряна решава да се махне от България завинаги. Оставя на Камен прощално писмо, в което казва, че не може да преживява всичко това и е решила да замине.

Николай Жеков прави номер на Дани, слага в колата му два пакета с дрога и съобщава на полицията съде се намира автомобила. Чарли влиза в колата, случайно намира наркотика и кара Дани да избягат от ченгетата. Следва гонка.

Бизнесмен, наемател в мола, решава да си отмъсти на Николай Жеков. Влиза в колата си в мола. Вади пистолет и стреля в сърцето на Николай Жеков. Той пада драматично на ескалатора и умира. Бизнесменът хвърля отгоре му няколко монети и си тръгва.

Христо Атанасов казва на Елена, че зарязва всичко и заминава. Докато той се приготвя, тя преравя куфара му и взима от там торбичката с диамантите. Опитва да ги продаде, но се оказва, че те са фалшиви.
Камен тръгва към летището с надежда да успее да разубеди Елена да се върне отново към него. Хваща я буквално в последния момент, когато тя се изкачва на стълбите на самолета. Моли я да остане с него, но тя отказва.

Следва заставка - дават пътниците в самолета. През прозореца гледа Христо Атанасов. До него сяда секретарката Нели. Пита го закъде пътува, той отговаря: "За Тайланд". Нели казва - и аз съм за там. Атанасов й прави комплимент, че има хубава шапка - синя, украсена с диаманти. Полицаите на летището извеждат Камен, Елена се затичва към него и го прегръща. Двамата остават заедно, уточнява БЛИЦ