Вече става традиция бюджетът на Общината да се приема след широко обществено обсъждане. Не прави изключение и този за 2012 година.
За да разширим кръга на обсъждането и в него да се включат повече жители на общината, поместваме обръщението на кмета инж. Богомил Георгиев. Мнения, препоръки, предложения или бележки можете да изпращате на адреса на сайта: botevgrad.com@abv.bg. Ще следим и форумите, от където ще качваме всичко, което ще представлява интерес и ще подпомагне изготвянето на бюджета на общината.
А сега и обръщението:
Уважаеми съграждани,
Предстои приемането на бюджета на Община Етрополе за 2012 година. Това става след обществено обсъждане с местната общественост.
Водени от убеждението, че разработването и приемането на общинския бюджет са част от най-важните решения за бъдещето и те трябва да се вземат с активното участие на гражданите, очакваме
Вашите мнения, препоръки и предложения за включване в Бюджет 2012 година на Община Етрополе от 13.02.2012 г. до 20.02.2012 г. в деловодството на общината или на електронен адрес obstina@etropolebg.com.
Материалите по проекта за бюджет за 2012 г. са изложени и на информационното табло в административната сграда на общината и публикувани на адрес www.etropolebg.com 
С уважение, инж. Богомил Георгиев Кмет на Община Етрополе.