Най-мразя понятието лека жена! Лека, лека, колко да е лека? И какво се оплакват мъжете. Нали именно благодарение на леките жени, те стават мъже (или поне те така си мислят).

Добре, че са леките жени, че българските мъже да имат някакво самочувствие на креватни експерти. Друг е въпросът колко е обективно това самочувствие. Какво щяха да правят мъжете, ако всички жени бяха трудни? Нали ще трябва да полагат повече усилия да съблазнят жената, да я изкушат със сладки приказки и умело поведение?

Е, колко от Вас, мили мъже, владеят изкуството на флирта?! Като слушам приятелките си, а и от личен опит ви казвам: „Малко сте". Искрено се радвайте на леките жени, защото те ви правят истински мъже. Поне се научават на техники, ако попаднат на наистина опитна лека жена. Това вече е късмет.

И какво означава лека жена? Ако една жена се наслаждава на секса и флирта, ако има n бройки, значи е лека ли?

Мъжкият еквивалент е плейбой. Нека поговорим за леките мъже. Нима е труден мъж, на който като му покажеш две сочни 400-500 кубикови бомби и му изтичат очите (и мисловните възможности).

Сочни устни, къса пола, заголен крак, токче, деколте и мъжът е готов. Палав поглед изпод грижливо гримирани очи, ярко червило, което оставя петна по филтъра на цигарата и той вече е попаднал в мрежата на тази сластна изкусителка. Изкушението да се похвали пред приятелчетата си с поредната бройка вдига адреналина до високи нива. Какво, ще й се дърпа ли? Да бе да! Може би някой друг път.

Да не говорим, че в съвременния свят нещата така се изродиха, че някои мъже са готови да важничат, неумело да флиртуват и да се подмазват за едната почерпка или ако дамата е с повечко финансови възможности за някое парфюмче, маркови дънчици.

Мъжете все повече олекват - интелектуално, емоционално и сексуално. Ако искате се обиждайте, така само ще докажете всичко казано дотук. По-тежко е да направиш опит да поправиш грешките си и да бъдеш Мъж! Но едва ли...