Скандал избухна между Слави Трифонов и участници от първия конкурс "Танцувай с мен" информират ни от вестник "Стандарт".

Момчетата и момичетата от миналогодишното издание на играта се обърнали към предаването на Нова телевизия "Господари на ефира", за да се оплачат от шоумена.

Те вярвали, че Слави Трифонов е постъпил некоректно с тях, като не спазил обещанието си да ги наеме за турнето си през миналото лято. Високият водещ взел със себе си само четирима от участниците в първото издание на танцовата надпревара.

Слави Трифонов не реагирал с разбиране на оплакванията на протежетата си и се заканил, че ще ги вкара в съдебната зала.

Предаването на "Господарите" с откровенията на танцьорите в крайна сметка е свалено от ефир, признава пред вестника продуцентът на шоуто Джуди Халваджиян.

Решението да не се излъчи шоуто е в съответствие с принципа да се вземат две гледни точки по един казус, независимо дали става дума за новини или хумористично предаване.

"Няма да допуснем лични войни да се водят в ефира на медията. На екипа на "Господари на ефира" им е казано да вземат гледната точка и на "Седем осми", тогава предаването ще бъде излъчено", е позицията на Силва Зурлева, шеф на борда на директорите на Нова телевизия.