След зимната пауза, на 18 февруари т.г. в спортна зала "Чавдар" в град Етрополе се поднови надпреварата от държавното първенство при мъжете. Етрополските момчета посрещнаха мъжкият отбор на ВК"Град"-Белоградчик.
След великолепна игра от страна на домакините, които не оставиха никакви надежди на гостите, водени от треньора Красен Христов, момчетата от Етрополе победиха с категоричното 3:0/17,23,22/. Резултатът можеше да бъде и още по-категоричен в отделните геймове, ако не бяха изключително многото грешки при изпълнение на начален удар.
Великолепен мач за домакините направиха двете либера на отбора Тихомир Тодоров и Стоян Стаменов, които така се бяха развихрили на игрището, че не даваха топка да падне в полето, Добри отигравания на мрежата имаха всички нападатели, дирижирани под умелото ръководство на разпределителя Деян Рачев
С тази победа етрополци се изкачиха до втора позиция в групата и са само на точка от лидера. Целта, поставена пред мъжкия отбор, бе само обиграване на момчетата с цел добро представяне при юношите.
След тези победи треньорското ръководство си поставя по-големи цели, които са напълно постижими с оглед играта на момчетата.
Текст: Васил Василев