Мария Игнатова разкрива скандални подробности около живота си. Една от големите й тайни е, че като дете, та и до днес, си мечтае да бъде мъж:

"Още от малка искам да съм момче и продължавам да искам да съм момче. Така съм се родила. Майка ми ми обличаше рокли и някакви женски неща, а аз в училище се преобличах и си криех роклите в раницата. Не знам защо, но си мисля, че на мъжете им е доста по-лесно в живота, отколкото на жените. Във всяко едно отношение", споделя Мария в интервю за ladyzone.bg

Нещото, което най-много й тежи е угризението, че не може да бъде пълноценна майка. "Трудно ми е да обръщам внимание на малкия и се чувствам виновна, но в крайна сметка аз работя и всичко, което правя, го правя за него. Не мога да съжалявам за това, но понякога е тежко да си родител", изповядва се блондинката.

Тя пази в тайна какво е значението на едната от татуировките си:

"Тази на лявата ми ръка не съм казвала какво означава дори и на Митко. А тази на дясната е свързана с мъж - със сина ми. Единственото нещо, което бих написала върху себе си и е свързано с мъж, е за сина ми."

Наскоро се спеклулираше, че тя й любимият й Димитър Рачков са се разделили, но ето какво споделя Игнатова, относно готовността си отново да мине под венчило:

"Аз съм била булка веднъж и нямам проблем да стана и втори път, но много малко хора ще разберат кога ще стана (смее се)."