Русата и Черната Златка са поканени за водещи на политическо предаване. Новината съобщи в интервю за bTV едната от тях - Златка Райкова, която вече е кестенява.
„Започвам предаване със Златка Димитрова. Имах такова предложение и то ми хареса. Ще обсъждаме политика", обясни тя в отговор на въпроса какво иска да работи, след като е завършила специалност „Застраховане".

Бъдещата водеща, която ще нищи политически теми в телевизионно студио обаче не беше чувала за скандала с бонусите в държавата.

„Не мисля, че искам да работя от сутрин до вечер на бюро. Не искам да бъда и актриса", призна плеймейтката и обясни, че не би си взела беден мъж, защото проблемите в едно семейство според нея почвали от парите.

„Не казвам, че трябва да е много богат, но трябва да може да се грижи за мен", казва Русата Златка и признава, никога не е сваляна от политици, но е е ухажвана от успели мъже.

С Багата се разделили, защото не гледали в една посока, освен това той не обичал да говори.„Не се разбирахме, той не беше дорасъл, аз - също. Интересуваха го едни неща, мен - други. Нямахме еднакви интереси, не можехме да разговарям. Аз обичам да говоря с мъжете", обяснява пазарджиклийката.

На въпроса на водещата дали се харесва, Златка отговори: "Не просто се харесвам! Обичам се, обожавам се даже!"


Златка не крие, че заради външния си вид е била и продължава да бъде доста подценявана.
„От ранна възраст хората ме подценяват заради това как изглеждам, че говоря свободно по някои теми. Трябва постоянно да се доказвам". Дори се чувствала глупава, когато учител или преподавател опитвал да я смачка пред всички. Да я унижат са се опитвали и мъже.

"Много мъже са се опитвали да ме подценяват, но разбират, че под всичко това се крие крие друг човек".