Фаталната манекенка Руми Пеева е причина за бруталното убийство на полицая Цветан Младенов, твърди "Всеки ден". 42-годишният служител беше пребит до смърт от охранителя Цветан Петров, родом от с. Куртово Конаре.

Полицаят е закачил момичето, която била с гаджето си, син на известен български петролен бос. Руми Пеева е известна като голямата любов на убития бос на ВИС-2 Георги Илиев. Младежът се подразнил, че ченгето танцува близо до сепарето и приел това за флирт с приятелката му. 31-годишният бодигард изчакал служителят на реда да си тръгне и го нападнал. Цветан Младенов е бил спортист, гребец и постоянно е поддържал прекрасна физическа форма. Той обаче не е успял изобщо да реагира на ударите. Черепът му буквално е бил разполовен, а отоците са притиснали важни центрове в мозъка му. Според експертите ударите са били нанесени с твърд предмет, въпреки че гардът от Куртово Конаре обяснил, че е удрял полицая само с юмруци.

Руми Пеева е била една от топманекенките на "Визаж". Постоянно около нея е имало скандали. Тя е била пребита от син на известен български милионер насред "Син сити", който я заподозрял, че му изневерява. Пеева е била в заведението в Пловдив, когато две групи водени от Владимир Арабаджиев и Жоро Главата се млатиха яростно. В побоя тогава участваха близо 80 души.