Най-откаченият и добре запознат с правилата на PR стратегиите участник в “Мюзик айдъл” Иван Ангелов се превръща в новия секссимвол на България, пише “Експрес”.

Интересът към лудичкият айтослия, на когото Люси Дяковска постави диагноза “клоун” още на кастинга, очевидно е успял да развълнува сърцата на хиляди подрастващи българки. Последният хит е, че Иван има няколко предложения за брак от фенки в интернет. “Иване, много си сладък, ожени се за мен” и “Най-добрият, чакам те, знаеш. Ти си само мой” са само част от горещите оферти към шилото на “Мюзик айдъл”, което освен с глас си пробила път с подигравки, арогантност и нагло поведение.

Иван действително има ужасно много почитателки. Бунтарското му и отчасти лигаво поведение учудващо печели повече симпатии, отколкото неприязън, коментира негов близък познат. Философията му, че само с талант не се печели, може и да се окаже печеливша. Поне досега е така с неговите състуденти в Консерваторията, където странните му реакции също предизвикали интерес сред нежния пол.

Проверка в един от най-големите сайтове – YouTube, показва, че от всички изпълнители на айдълите интересът към 23-годишния талант е най-голям. Той има около 30 качени клипа. В световен мащаб проявите му са били гледани от над 100 000 души срещу най-много 20-на хиляди на съперниците му за музикален идол на България.

 

Най-успешно според тези данни е изпълнението на хитът на Ерик Клептън Change the World, за което коментарите са повече от ласкави. Иван явно е тръгнал по стъпките на фаворитката Валентина Хасан с култовото “Кен Лий”, която предизвика фурор в световен мащаб.