Зейнеб беше единственото ясно изречено име като свидетел на трагедията, довела до смъртта на Цецо Полицая в лъскавия софийски нощен клуб "Текила" точно преди месец.

То бе отронено, едва ли случайно, от адвоката на задържания за причиняването на леталния изход. По този повод от в. "Супер 19'" потърсиха момичето от предаването "На кафе" на Гала за коментар. Зейнеб стана първата свидетелка на събитията в онази нощ, която се разкри и заговори по темата, макар и с недомлъвки. Докато всички останали, а и властите, упорито мълчат.

Здравейте, защо точно Вашето име беше подчертано от адвоката на причинилия смъртта на Цецо Полицая пред медиите? Как си го обяснявате?

- Много е интересно наистина. То не е тайна за никого, че съм присъствала в заведението Текила в онази нощ.

Чудесно, значи можете първа да разкажете какво всъщност се случи, защото досега слушаме, гледаме и четем само преразкази по картинка и без картинка?

- Знаете ли, най-добре ще бъде да си замълча. Вие най-добре знаете, защото се изписаха куп простотии за онова, което се случи.

Но как така? Даваме Ви възможност да промените точно наложилото се в обществото мнение, което лансират близките на убития?

- Нямам какво да изкоментирам.

Нека тогава да проследим действащи лица и изпълнители. Вие в компанията на сина на ИНСА - Георги Самуилов и неговата приятелка Руми Пеева ли бяхте, кои известни хора още присъстваха?

- Руми няма нищо общо с това момче Георги Самуилов. С него забъркаха и друга наша приятелка. Че даже и моето име забъркаха със Самуилов, което вече беше прекалено. Хората си говорят каквото искат...

Но не е ли странно, че и Пеева и Самуилов се оказаха в чужбина след трагедията. Защо бягат, ако всичко си е наред?

- Никой от нищо не бяга.

Значи ли това, че ни Ви притеснява замесването на Вашето име в толкова оплетена и неясна история със смърт?

- По никакъв начин не ме притеснява споменаването на моето име. Каквото и да кажа по този повод, би прозвучало погрешно. Разбирам, че работата ви е да търсите истината, но не мога да помогна в момента.