ЮНОШИТЕ И ДЕВОЙКИТЕ НА СОУ"ХРИСТО ЯСЕНОВ" СТАНАХА ОБЛАСТНИ ПЪРВЕНЦИ ПО ВОЛЕЙБОЛ

На 01.04.2012 г. град Етрополе бе домакин на втория етап от ученическите игри -Областното първенство. Надпреварата се проведе за юноши и девойки 11-12 клас.
Момичета от Етрополе имаха за съперник само един отбор, от Годеч и без проблеми победиха с 3:0 гейма. Така се класираха за зоналното първенство, което ще се проведе на 26 този месец в Благоевград.
По-оспорвана се оказа битката при юношите. В първенството се включиха четири отбора – ГПЧЕ "Ал. Константинов"-Правец, СОУ "Христо Ботев"-Горна Малина, СОУ"Сава Савов"-Пирдоп и СОУ "Христо Ясенов"-Етрополе. Ясеновци бяха с класа над останалите отбори победиха Правец и  Горна Малина с 3:0 гейма. Едно леко подценяваше можеше да им изиграе лоша шега срещу отбора на Пирдоп. Гостите поведоха с 24 на 21 в първия гейм, но опитните отигравания на Ваньо Василев не позволиха това да се случи и етрополци спечелиха гейма на 24. От тук насетне вече нямаха никакви проблеми.
Като победители в областната надпревара етрополци се класират за зоналният етап от игрите, който ще се проведат в Етрополе на 19.04.2012г.
Купите и грамотите на победителите и техните подгласници бяха връчени от Началника на РИО София област Христо Андреев.
Информацията и снимките ни предостаи Васил василев