Двама младежи на 21 и 15 години са загинали, един е с опасност за живота при тежка катастрофа на път I-6 край село Горно Александрово, община Сливен, съобщиха от ОД МВР Сливен.

Около 22,45 часа на път I-6, на около 2 км., след село Горно Александрово, Сливен, движейки се в посока Пътен възел ”Петолъчка”, водачът на лек автомобил „Пежо 206” със сливенска регистрация, поради несъобразена скорост, губи контрол над автомобила и се преобръща в дясно от пътното платно. Произшествието е възникнало на прав и сух участък от пътя, който не се характеризира с концентрация на пътно-транспортни произшествия.

В автомобила са пътували четирима души: С.К.(18 г.) от с. Драгоданово, община Сливен, който е настанен в МБАЛ-Сливен с опасност за живота; А.П. (20 г.) от село Блатец, община Сливен, настанен в МБАЛ-Сливен без опасност за живота, Д.Д. (21 г.) от с. Блатец, който е починал по време на транспортирането му към болницата, и на място е починал четвъртият спътник - 15-годишно момче от с. Драгоданово.

Към момента не е изяснено, кой точно е управлявал автомобила. Образувано е досъдебно производство. Продължава работата по случая.