Славена бе изненадана с романтичен подарък от своята половинка Алек Манолов. Футболистът зарадва певицата на Diapason Records с екскурзия до тяхна мечтана дестинация - Дубай.

Той й връчил специалния ваучер за пътуване до екзотичната държава на края на романтичната им вечеря. Певицата много се развълнувала от милия жест и не крие, че няма търпение да осъществят пътешествието. „Най-хубавото е, че можем да изберем времето, когато да заминем. Естествено, ще е съобразено с ангажименти на двама ни.", обясни русото изкушение на попфолка.

Изпълнителката на „Всичко, което искам" признава, че с капитана на „Академик" отдавна мечтаели да посетят Дубай. Двамата отдавна обсъждали трип до тази дестинация, но до този момент всичко си оставало само в сферата на разговорите. Алек обаче се оказал по-деен и решил да вземе нещата в свои ръце, за да зарадва половинката си
„Това е една от най-хубавите изненади, която някой ми е правил. Много обичам да пътувам и да посещавам нови места. Но когато това се случва в компанията на любимия човек, е най-прекрасното изживяване на света!", не крие вълнението си Славена.