Ромина Андонова, която чака дете от футболиста на "Левски" Дарко Тасевски е категорична, че ще роди в България, дори и Дарко да подпише договор с клуб в чужбина.

"Трябва да родя през август, тук са моите лекари, тук ме следят, близките и роднините ми са тук. Така че дори Дарко да замине, аз ще остана да родя в България. След като бебето стане на няколко месеца ще отида при него", заяви Ромина за lifestyle.bg.

Тасевски все още няма предложения от други отбори, защото разривът му с Левски е съвсем пресен, но Ромина, която не потвърди новината на 100 процента,  е сигурна, че той ще намери най-доброто за себе си.

Мис България 2010 сега се е съсредоточила към бъдещото си майчинство. Тя призна, че вече знае пола на бебето, но за сега ще го запази в тайна.

Каза само, че винаги е знаела как ще се казва детето й, и сега избраното име съвпада с пола му.

Ромина призна, че първите месеци от бременността й са били ужасни, повръщала е непрекъснато и й е ставало лошо. Заради състоянието си е  отказала много професионални предложения.

"Отслабнах много и изобщо не ми се ядеше. Може би заради това стомахът ми се сви и дори и сега не ям много. Хората казват, че изобщо не приличам на бременна. Имам само малко коремче. Иначе се ограничавам с храни, които са вредни за бебето - газирано и т.н., разказва бъдещата мама.

Сега се чувства добре и се наслаждава на бременността си - почива, плува и най-важното - учи.

"Имам ужасно много изпити в университета (тя учи Биология в СУ - б.р.). Заради работата изоставих много и сега ще трябва да ги взема преди да родя. Когато свърша с ученето, ще започна приготовленията около бебето - ще правим стая, ще купувам дрешки, количка и т.н.".

И въпреки че някои бременни манекенки, се държат като глезли, Ромина твърди, че не си позволява да капризничи. "Дарко ми обръща много внимание, внимание, но в никакъв случай не ме глези. Аз не позволявам", заключва миската.