Гард от Национална служба охрана (НСО) два пъти постъпва в хирургията на Военномедицинска академия с едно и също нестандартно оплакване, съобщава в. "Всеки ден". Капачка от дезодорант засяда в ануса на професионалния охранител и се налага лекарите да използват специални инструменти, за да я вадят, разказват потресени медици.

Преди няколко дни след интервенцията на лекарите им се е наложило и да зашият аналното отвърстие на пациента, тъй като предметът този път е предизвикал сериозни разкъсвания.

Според пикантната мълва гардът работи в президентството и е един от екипа, охраняващ ВИП особи, а слухът за аналните му преживявания се разпространява със скоростта на светлината в президентската администрация и сред служителите на НСО.

Въпреки лекарската тайна обаче хирурзите не успели да скрият случката. Служителят на НСО се оправдал пред лекарите, че с жена му имали навика да се отдават на по-нестандартни сексуални игри. Той категорично обявил, че няма гей наклонности и случката е по-скоро лошо стечение на обстоятелствата в леглото.