Красимир Аврамов е откровен до болка и безжалостен към себе си и всички останали в дългоочакваната си скандална автобиография "Между два свята: Любов, лъжи и една песен".
За първи път той разбулва скритото, подло лице на шоубизнеса; разказва, без да спести нищо, за пътя си до Лас Вегас, говори свободно за любовта и жертвите в живота си на звезда, емигрант и скандален тип.

Книгата започва с поредица от самоубийства на негови близки приятели, докато той е затънал в своя личен ад - любимата му Мая го заразява по телефона заради друг.

Още подробности - от самия Краси, ексклузивно за "ШОУ". "Започнах да пиша книгата може би 3-4 месеца след конкурса в Москва, но когато я прочетох след това установих, че съм на моменти прекалено остър, необективен, прекалено емоционално афектиран. Скъсах всички листи и започнах наново. Започнах да търся причините за себе си.

И в процеса на писане научих за много странни неща, които са се случвали по време на моето участие през 2009 г. Случи се така, че всеки използваше ситуацията, за да трупа дивиденти на мой гръб. В един момент се оказа, че срещу мен се обърнаха и много близки хора, които аз съм смятал за такива," разкрива Човекът глас.

В тези приятелства има и хора от политическия кръг, чийто имена бих искал да не споменавам, доста са известни, има ги в книгата (четете в карето по-долу разследването кои са истинските имена на хората, които Аврамов премълчава в книгата си - бел. ред.).

Същите тези хора, които преди това винаги са ме подкрепяли, сега се дистанцираха от мен, уплашиха се сякаш. Отдръпнаха се, затваряха си телефоните, все едно аз ще ги заразя с някаква болест...

Разбрах кой дърпа конците, кой стимулира това колегите да ме оплюват, знаех имена, директно! Колкото до мафията... да, нещата са страшни действително. Когато е намесена и любов става неконтролируемо.

Как ти се струва например, ако ти кажа, че в мен се влюбва босът на голяма музикална компания, който, без да си дава сметка за моето желание, без да си дава сметка дали аз съм в неговата игра, решава, че може да ме има, а обещанията са големите сцени и големите пари," категоричен е Краси.