Рокаджията Наско от БТР прибра буйната грива и влезе в ролята на примерен съпруг. Макар да нямат официален брак с жената, с която живее - сръбкинята Ивана, те имат свой общ дом, обзаведен с много любов и от двамата. "Като направим сватбата, ще е много страховита, истинска сръбска сватба. Поне 500 души ще поканим. А музиката ще бъде жива, естествено", каза Наско.

Той призна, че е предложил на Ивана да му стане жена, но тя все още не му е дала отговор. "Сърбия е по-патриархална страна и бракът се смята за нещо много важно и сериозно. Един ден нашият брак с Наско ще се случи. Не бягаме от това нещо, но просто нямаме нужда от това", тактично отклони отговора си сръбкинята.

Той и Ивана разказаха в "Събота сутрин" по bTV за ежедневието си, изкушенията и плановете, които заедно кроят.Ивана е оперна певица и казва, че музиката е постоянна тема между нея и Наско. "Той започна да разбира от опера, както и аз от рок музика. В момента имам предимно в Словения и Сърбия участия", каза певицата. Тя ще пише докторат по оперна режисура и твърди, че вижда бъдещето си свързано със сериозната музика.

Рокаджията пък признава, че е свикнал с цветущия език на сръбкинята. "За тях псувнята е като "Добър ден". При нас е от лоши чувства, а при тях - вметнати фрази от ежедневието".

Двойката признава, че пропускат сутрешната закуска, защото обичат да си поспиват. Но затова пък вечер се развихря купонът - с китари, музика и много гости.