За връзката на модната шефка Жени Калканджиева и покойния мафиотски бос Жоро Илиев отдавна се говори. До скоро тв водещата на „Съпругите" категорично отричаше да има нещо общо с покойния висаджия, но тези дни откровено призна, че е имала чувства към него. Светската клюка отдавна твърди, че двамата са любовници, но самата Жени е категорична, че двамата са били просто приятели.

„С Жоро отношенията ни бяха само платонически", твърди Калканджиева. Покойният бос на ВИС - 2 бе екзекутиран преди години, но много преди смъртта му се говореше, че има интимни отношения с бившата мис България. Самата Жени неведнъж е отказвала да коментира слуховете около естеството на връзката им, но съвсем неочаквано наскоро призна, че са били близки. По повод клюките, които я свързват с Големия Маргин, Калканджиева категорично отрича двамата да се имали връзка. Мълвата дълго време беше подхранвана и от факта, че шефката на „Визаж" е поканила за съдружник в агенцията си сестрата на Маргините.

Слуховете се породиха, след конкурса „Мис Свят", на който Калканджиева бе избрана за шеста по хубост в света, пишат от „Шоу". Сикаджията бе сред посрещачите й на летище София при завръщането й. Тв водещата обаче отрича, да има нещо общо с него и заяви, че вероятно босът или пристигал, или е излитал за някъде.