В студиото на "Почивна станция" по Нова телевизия се разгоря интересна дискусия - комплексирани ли са ниските мъже. Рапърът Мишо Шамара и фолк певецът Крум защитаваха "честта" на мъжете с комплекция "кинта и двайсе". Поп звездата от недалечния соц Етиен Леви пък бе поканен като представител на високите мачовци.

За да разведри обстановката, рапърът Мишо Шамара пусна виц за себе си: "Какво е хобито на Мишо Шамара? - Да прави хобити".

Ниските мъже в студиото упорито отричаха да са имали комплекси. "То е като да се родиш с очила или някаква друга специфична особеност. Какво като съм нисък, това не ме прави по-малко талантлив", изецпи се Шамара. Крум пък бе категоричен, че ръстът му привличал фенките и изобщо не се притеснявал от това колко е висок.

"Песоглавецът" като е вътре, ходи го мери", контрира гласовитият евреин митът, че ниските мъже били по-надарени.

Ирина Сарачинова призна, че и предишният й съпруг, и сегашното й гадже Иван са с ръст, колкото нейния. "Затова съм забравила за високите токчета. Вижте, ходя само на равни обувки", каза тв водещата. Тя разказа, че в училище трудно си намирала гаджета, защото стърчала над съучениците си със завиден дамски ръст.

Съпругата на починалия актьор Андрей Баташов - Боряна, разказа, че никога не е била с нисък мъж. "И без това винаги ходя с ток не по-нисък от 10 см, как да изляза с нисък мъж?", риторично запита Боряна.