Избраната за "Мис България 2011" Ина Манчева бе детронирана, след като стана ясно, че журито на конкурса е анурирало вота на публиката. След преброените повторно гласове се оказва, че Габриела Василева я изпреварва с една точка.

"Това е много грозна постъпка спрямо тези красиви момичета", съобщи ексклузивно в "Гореща точка" по ТВ7 Стойчо Керев, председател на журито в конкурса.

Той като председател е дал това предложение и възприема стъпката като крайно необходима , за да се покаже истината.

"За нас е изключително важно всичко да е прозрачно. Бяха преодолени защитите в сървъра в интернет. Благодарение на гласуването на публиката тази година първа стана Ина Манчева. Това е станало със заразяване на компютрите. Имаше гласуване от Бангладеш, Пакистан и други държави от Азия. Затова решихме да касираме този вот", поясни тази сутрин Емил Кошлуков, един от организаторите на конкурса чрез партньорите на TV7 от No Frame Media. Ловката манипулация била хваната от IT специалистите.

При избора си на най-красива девойка в България журито взе под внимание и вота на публиката, като миска тази година стана фаворитката на зрителите. Наградите, които получи победителката в конкурса, са лек автомобил, договор с козметична компания, договор с мобилен оператор и др.

"От следващата година ще затваряме гласуването два дни преди финала, за да имаме време да проверим гласовете", допълни още Емил Кошлуков.

Така всъщност Мис България се казва Габриела Василева (горе на малката снимка), след нея с една точка е детронираната Ина Манчева, а трета остава Паула Коленцова.

Самата Коленцова също претендира за короната. 18-годишната девойка от Пловдив разгласи пред медиите, че короната й е била обещана лично от продуцентката на конкурса Вили Сечкова. Тя се смята за най-известната "Мис Пловдив" и голяма красавица в Града на тепетата и твърди, че короната й е била в кърпа вързана, защото е имала подкрепата на богат спонсор. В момента Коленцова не си вдига телефона, обидена е на организаторите и обмисля да върне короната за подгласничка.