Невероятен екшън с участието на полицай е бил прикриван в продължение на цяло денонощие от МВР. Полицай от Оряхово катастрофира, взе заложник и поиска разговор с родителите си, за да им предаде оръжието си.

Вчера на кръстовище в Мизия, главен полицай К.К. на 37 години, служител в РУП – Оряхово, катастрофирал с личния си автомобил в бетонен стълб. След катастрофата полицейският служител изоставил автомобила и тръгнал по пътното платно в посока село Войводово. Малко след това настигнал жена, която задържал, като я заплашил със служебното си оръжие.

Пред пристигналите на мястото полицейски служители и психолога на ОД МВР Враца, К.К. заявил, че иска да разговаря с родителите си, на които ще предаде и пистолета си. След кратък разговор с психолога и ръководството на ОДМВР Враца, К.К. предал оръжието си. Няма пострадали. Главен полицай К.К. е на 37 годишна възраст, в системата на МВР работи от 17 години. Започнала е проверка, която ще установи причините за инцидента, както и емоционалното състояние на полицейския служител, който в минутите след катастрофата е бил във видимо нервно разстройство.

На жената е оказано съдействие от психолога на ОД МВР Враца.