Андрей не издържа на съвместното съжителство и преди броени дни е натирил балерината Маргарита Будинова. Причина за тяхната раздяла станала нетърпимостта на опосума към постоянното мрънкане на танцьорката и непрестанните опити за контрол, който се опитвала да му налага, твърди в. „Всеки ден".

Балерината, която обиколи и други легла по време на връзката си с водещия, изисквала от него да се обяснява като първолак. Вечно му търсила сметка къде е, с кого е, а като капак на това го ревнувала от приятелите му.

Припомняме, че след като половинката на Иван от „Шоуто на Иван и Андрей" направи шумна сватба и още по-дискутиран развод, той се събра с балерината Маргарита Будинова.

Изкусителната танцьорка обаче често бе засичана в забежки, докато официално бе гадже на телевизионера. Преди време папараци изловиха Маргарита да се мляска на улицата с непознат младеж малко преди да отиде при гаджето си Андрей.

Водещият се жалвал пред своите приятели, че ако е искал да живее като женен, изобщо нямало да се разведе. Той си признал, че връзката му буксувала отдавна и нещата вървят към финал. Балерината му станала досадна и не издържал забележките й. Тя не спирала да се оплаква, че той не прекарвал достатъчно време с нея.