Танцьорка от екипа на Бритни Спиърс ще съди звездата за телесна повреда. Доун Ноел твърди, че Спиърс я зашлевила през лицето по време на тренировка, след което хладнокръвно продължила репетицията, все едно нищо не се е случило. „Тя е толкова безсърдечна", казва пострадалата Даун Ноел. Танцьорката е твърдо решена да заведе дело срещу Бритни за телесна повреда. Инцидентът се случил по време на заснемането на клипа към песента „Work bitch". Даун твърди, че Бритни е пристигнала на репетицията разрошена и е била доста объркана. Имала е затруднения дори с най-елементарните стъпки в хореографията.


По време на тренировката Бритни загубила равновесие и, опитвайки се за да балансира, стоварила и двете си ръце върху лицето на Доун. След инцидента Спиърс се извинила и продължила репетицията, докато Доун опитвала да преодолее болката. Танцьорката страдала мълчаливо около час, след което отишла на лекар и разбрала, че има фрактура на кост в носа и трябва да се оперира.


Певицата обеща да покрие всички разходи за лечението, но така и не го направила. Пострадалата наела адвокат, който да се заеме с делото. Екипът на Спиърс, както и тя самата, отказват всякакви коментари по темата./