Поредното предизвикателство от Краля на попфолка е драстичната промяна, която направи в лицето и тялото си. Звездата на Diapason Records се сдоби не само с нови чувствени устни, но усъвършенства и доста други части във визията си. Заради интервенцията той все още се намира в болница, но признава, че се чувства отлично.

Изпълнителят на „ММА" се заел със сериозни проучвания по темата как да се сдобие със сочни устни и да коригира контурите на лицето си още през месец март. Оттогава той се подложил на десетки изследвания, за да открие най-подходящия начин за интервенция. Певецът много държи всички пластични корекции, които се прави, да изглеждат естествено и затова посветил много време на различни проучвания по темата. За самите операции отново се доверил на своя хирург - д-р Николай Георгиев и не крие, че двамата са напълно удовлетворени от резултата.

Промяната се вижда в цялото лице на Азис. Устните, безспорно, правят най-голямо впечатление, но има корекции на скулите, както и всяка бръчка. Кожата на хитовия певец в момента е идеално гладка. Излишните мазнини, които имал в долната част на тялото, са изцяло премахнати. Материалът, който е извлечен от там, е имплантиран в гърдите му, като преди това е обработен с най-новата и модерна технология със стволови клетки.

Звездата на Diapason Records не крие, че ефектът, когато се видял непосредствено след операцията, бил леко стряскащ. Но след като минало малко време, той започнал да се харесва и бил напълно убеден, че е взел правилното решение. „Винаги съм искал да приличам на порно актриса! Този път успях!", лаконичен е Краля.