Отборът на Чавдар Етрополе победи Академик София с 1:0 в двубой от 25-ия кръг. Двата отбора направиха бърз и динамичен мач, който се понрави на публиката. От началото на срещата отборите градяха постепенни атаки и първият удар към една от двете врати дойде в 9-ата минута. Гюлеметов изстреля истински снаряд от 30 метра, но Митев успя да избие влизащата под гредата топка.
Все пак атаките на Чавдар носеха по-голяма опасност пред вратата на гостите. Бързите атаки по крилата на Ботев, Василев и Почански създаваха напрежение в наказателно поле на гостите. В 19-ата минута Ботев ме изведен отлично лице в лице с вратаря на гостите, опита да го прехвърли технично, но с върха на пръстите си той успя да отклони топката.
При следващата атака в 20-ата минута обаче Академик инкасира гол. С точен удар 17-годишният Александър Василев не даде шанс на Георгиев и украси с попадение добрата си игра. В отговор Академик също организира опасни влизания към вратата на Митев, но нямаше шанс.
Втората част бе още по-интересна и динамична. Реални положения за гол имаше и пред двете врати, но защитите и вратарите надделяха.