Кристина Арабаджиева твърдо е решила да помогне на учителката си по музика Росица Пейчева, като даде парите за операция в Германия. Преподавателката има нужда от нова става, която да й бъде поставена оперативно в елитна клиника. Операцията струва 14 000 евро.

Почти веднага след победата Кристина се обадила на учителката си и казала какво смята да направи. Пейчева се разплакала и я разубеждавала да не го прави, но детето били непреклонно, пише blitz.bg. Майката на Криси изобщо не се опитала да й въздейства, а приела решението на дъщеря си да помогне, като даде половината от наградата, която е 60 000 лв.

Пейчева е жената, открила Криси за музиката. Тя видяла, че детето има дарба още в детската градина. От малка започнала да я обучава, като й помагала и в усвояването на песните за шоуто "България търси талант".

От екипа на шоуто били просълзени от категоричното решение на победителката, която решила да похарчи половината от премията. "Това добро дете ни даде невероятен урок и надежда, че не всичко е загубено за младите хора", коментират хора от шоуто.