„Топла връзка между високите етажи на БСП и сърбина Сретен Йосич разкри разсекретен разговор по делото "Килърите". Записът е част от СРС-тата, които лично министър Цветан Цветанов разреши да станат достояние на медиите.
Въпросният разговор, който днес бе слушан в съдебната зала, е между един от основните свидетели на прокуратурата Боян Джамалов и шефа на Отдел "Контратероризъм" в ГДБОП Валентин Цоновски. Джамалов информира топ ченгето за връзката между "Килърите" и сръбския мафиот. "Лично видях колата на Младен Червеняков пред къщата на Сретен Йосич ден преди да го арестуват. Знам, че беше там предния ден, но се напил вечерта и затова останал", казва в разговора Джамалов.
По думите му, Младен Червеняков и лидерът на младежкото БСП били двете основни фигури във взаимоотношенията на социалистите с Йосич. Именно чрез Кирил Добрев сърбинът наливал пари в партийната структура. Според Джамалов, Червеняков често отскачал до Сърбия, понякога водел и сина си. "Пешо ми каза (бел. авт. - Петър Стоянов - Сумиста), че е важно да си добре с младите на БСП, с младежката им организация", споделя свидетелят пред Цоновски.
Соцдепутатът Кирил Добрев нарече "политическа поръчка" изплуването на имената му по делото "Килърите" - пише „Стандарт"