Баскетболистът на "Балкан" Ботевград Дуейн Мортън бе избран от феновете да бъде в стартовата петица на отбора на "Леденика" в Мача на звездите. Игралият за "Голдън стейт Уориърс" американец получи при гласуването  202 гласа. Останалите четирима с най-голямо доверие са Уили Дийн, Ристе Стефанов и Тенчо Банев от "Лукойл Академик" и Лавел Пейн от ЦСКА.

 В състава на "Тойота" за Иван Лилов дадоха гласа си само 128 души и той остана сред резервите. Той обаче е дал заявка за участие в конкурса за най-добър стрелец от зоната за 3 точки. Конкуренцията тук е огромна - малкият Лилов ще се състезава с още 8 стрелци: шестима от "Лукойл Академик: - Перо Антич, Ристе Стефанов, Ненад Чанак, Лари О Банън, Тодор Стойков и Чавдавр Костов, както и ботевградчанинът от "Рилски спортист" Мартин Маринов, Брайс Шелдън от "Черно море" и Мартин Дурчев от "Ямбол".

В същото време само трима са изявили желание да се пуснат в конкурса за най-атрактивна забивка. Това са Перо Антич, Лавел Пейн и Владимир Николов от "Славия".