Премиерът Бойко Борисов дава сензационно интервю за новия брой на списание LOVE style, в което разкрива интересни подробности от личния си живот. И за първи път допуска журналистически екип в най-интимното си пространство - в спалнята си на ул. „Секвоя" в Бояна.

Само читателите на списанието могат да видят как премиерът свири на китара и какво точно нарисува върху статива си... Той признава, че няма първа дама и това не му пречи.

„Има една госпожица, която ми е по-близка, но ако я обявя, ще я разкостят. Когато приключа с държавната работа, ще се оженя и ще си я прибера", категоричен е Бойко Борисов. Той разкрива и истинската причина за раздялата с Цветелина Бориславова. „Тя е класа, но аз бях инициаторът да прекратим връзката си. Щом искаш да правиш бизнес и да се развиваш, нямаме шанс. С мен може да живее само някоя, която да седи в кухнята и да не излиза. И такава няма, защото не харесвам такива жени."

Премиерът разкрива, че дъщеря му иска да живее в България, да работи, да си намери човек, с когото да се cъбере, но той не й разрешава. „Беше си дошла от САЩ и дори си намерила работа при Дянков. Не ми казали. Като разбрах, работният й стаж трая няколко часа", казва Борисов.

Може ли да бъде верен, какво мисли за изневярата, как е приел операцията на сестра си, кога му липсва майка му и защо Цветан Цветанов му говори на „Вие", ще прочетете само в интервюто пред LOVE style.