Няма събрани данни и доказателства за вината на Антон Петров, Мирослав Йончев и Цветко Цветков.

Около тази теза се обединиха защитниците им в пледоариите им пред апелативните съдии при искането за промяна на мерките им за неотклонение.

Адвокатите дружно питаха и защо основният свидетел Ралица Тодорова - „Мисис България 2008 г." е само свидетел, след като името й фигурира в постановлението за привличане към наказателна отговорност.

Припомняме ви, че Антон Петров беше задържан при спецоперация, когато беше разбита ръководената от него банда за трафик на хора и склоняване към проституция.

От прокуратурата оповестиха и тарифата на "моделките" в агенция Май Ейджънси: 600 лв. на час, 800 лв. за 3 часа и 1 000 лв. на нощ. Парите се делели 50 на 50.

От държавното обвинение пледираха, че жалбите на обвиняемите са неоснователни. Предвид това, че става дума за тежки умишлени престъпления и предвидени наказания за Хамстера от 5 до 15 години затвор и за останалите двама - от 3 до 10 години, както и опасността да се укрият и извършат ново престъпление, следва да им бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение - „задържане под стража".