Жена ли е наистина победителката в последната "Евровизия" - Лорийн, или е мъж в женска "черупка"?

Доста хора в Швеция са убедени, че Лорийн е травестит. За това свидетелствали големите ръце, "нулевият" размер на бюста и мъжкото телосложение, пише www.eg.ru . Лорийн е "тиха вода" и сегашната популярност не й е съвсем по вкуса. За нея се знае много малко, тя и до момента не обича да разказва подробности за живота си.

Известно е например, че по произход е мароканка. Произхожда от многолюдно берберско семейство и е прекарвала много време през детските си години в планините на Северно Мароко. Сега Лорийн, чието истинко име е Зейнеб Нока Талхау, си спомня с благодарност за това време. Когато се е чувствала свободна да играе с връстниците си, да пее и да се усамотява, без това да впечатлява особено някого. Преди осем години Лорийн участва в шведския аналог на "Мюзик Айдъл" и го спечели.

А малко след това изчезна мистериозно и се появи отново едва на кастингите за Евровизия. В музикалните среди не се знаело нищо за нея през цялото това време. Когато се появила пак, била неузнаваема.

От предишния й образ нямало и помен: както самата тя признава, продуцентите й внушили сериозна промяна на външността. Мотив: изпълнители-афроамериканци рядко печелят европейски конкурси!

Лорийн признава, че тъмната й права коса, така ефектна при изпълнението на "Еуфория", е присадена.

"Аз съм заклет ерген', ако мога така да се изразя, признава Лорийн в интервю пред руски медии. Не счита за нещо извънредно това, че за последен път е ходила на любовна среща преди една година и че няма постоянна връзка.

"Правете това, което ви подсказва сърцето", казва тя в отговор на въпроса дали харесва жени. Никога не е осъждала подобни връзки и смята за глупаво да не се прави онова, което желаеш.

"Изобщо не е важно каква любов изпитвате. Вие се влюбвате не в тялото, не в секса. Влюбвате се в душата на човека. Ако това е жена, за мен няма никакво значение. Питате за моята сексуална ориентация? Би било погрешно да кажа, че харесвам само мъже. Просто искам да намеря любовта си. И ако тя е жена и почувствам, че това е правилният човек - то нека да бъде така".