Зад гръмки имена като "Пяна парти" и "Мис мокра фланелка" чисто и просто си се крият голи купони, на които всички присъстващи свалят дрехите и си избират секс партньор по интимните му части, пише в. "Всеки ден".

Входът за такива забавления е 20 лева, в които се включва и напитка до 5 лв. За такса обаче не се бъркат само дамите с пищни деколтета, тъй като за тях входът е безплатен.

Партитата, започващи след полунощ, са най-посещавани от чужденците. Българската публика в такива клубове е предимно от мъжки пол. За сметка на нашенките, в клубовете се тълпят рускини, чехкини и полякини.

За да разгорещят посетителите до фазата да свалят дрехите си, в заведенията организират конкурси за най-голям бюст, "Мис Мокра фланелка" и "Мистър Градус". Най-любопитния конкурс, вихрещ се тази година, е "Мис интимна прическа". На едно от събитията в Слънчев бряг са присъствали близо 400 човека. Първото място тогава грабнала молдовка, която шашнала всички със засукана фризура на триъгълника си.

Собствениците на заведенията са помислили и за ситуации, в които градусът на купонджиите се покачи и хормоните им забушуват. За желаещите, има отделени тъмни стаички, в които двойките могат да се усамотят. Помислено е и за безопасността - пред стаите има автомат за презервативи, от който срещу 3 евро могат да се сдобият с кондом и да оползотворят страстта си.