Макар някои не особено популярни американски актьори да се изказаха малко негативно за страната ни преди време, големите звезди на NBA определено са на друго мнение.

Светското издание blife.bg успя да щракне известната баскетболна звезда Тони Паркър на почивка с приятели на Слънчев бряг.

Бившият съпруг на световноизвестната актриса Ева Лонгория е избрал родината на Вазов, с надеждата поне тук да отдъхне спокойно. Баскетболистът по принцип не обича фотографите и рядко може да бъде сниман дори от опитните холивудски папараци.

Особено обтегнати станаха отношенията му с американската преса, след като лъсна изневярата му със съпругата на негов приятел. Именно по тази причина след седемгодишен брак красивата му бивша съпруга се разведе с него.

На Слънчев бряг Паркър бил в компанията на свои приятели и очевидно се чувствал доста свободно сред туристите на плажа. Той отказал да дава интервюта пред българските журналисти и настоял, да бъде оставен да прекара спокойно почивката си.

Все пак пред изданието, известният баскетболист споделил, че ще остане само няколко дни в България, след което се връщал в САЩ, където ще продължи баскетболната си кариера. Да се надяваме, че родината ни му е харесала и скоро пак да дойде тук на почивка.