Още десет клиенти на ЧЕЗ спечелиха безплатни сметки за ток от кампанията „Активните печелят". В нея участват всички клиенти на дружеството, извършили актуализация или пререгистрация на данните си. Сред тях има и ботевградчанин, съобщиха от компанията.
Кампанията „Активните печелят" започна в началото на април и ще продължи до 20 декември тази година. Всеки клиент, извършил актуализация или пререгистрация на данните си, участва автоматично в ежемесечна томбола и може да спечели една от 90-те безплатни сметки за електричество, един от 9-те ваучера за черна и бяла техника на стойност 400 лв. или ваучер за подаръци на стойност 1000 лв.
Над 64 000 клиенти на ЧЕЗ вече са се възползвали от възможността да актуализират данните си от началото на кампанията. Актуализирането на информацията се налага, за да се отстранят възникнали или наследени през годините неточности в потребителската база данни, като непълни и некоректни адреси, имена, единни граждански номера. Коректните данни ще улеснят комуникацията на потребителите с ЧЕЗ и ще им осигурят достъп до повече услуги.
Актуализацията е напълно безплатна услуга. Тя може да бъде извършена в някой от Центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез обаждане на денонощната телефонна линия на компанията 0700 10 010, чрез изпращане на клиентския номер и телефон за контакт на електронната поща zaklienta@cez.bg или като се попълни онлайн формуляр за актуализация на данни на адрес www.cez.bg, след което служител на ЧЕЗ се свързва с потребителя за "потвърждаване на данните".