От огромен и луксозен апартамент се е отказала кралицата на българската естрада Лили Иванова, пише „ШОУ”.

От години се носи слухът, че Лили има апартамент в квартал „Чайка” във Варна, където състояли оргии с млади момчета. И въпреки че все още има хора, които са убедени, че когато е във Варна, Лили Иванова прекарва времето си луксозния апартамент, се оказа, че това е пълна измислица.

Мнозина от жителите на блока обаче все още смятат, че Лили Иванова е собственик на огромната мансарда на последния етаж на блок 188. До известна степен в клюките има нещо вярно, тъй като действително Лили Иванова е имала намерение да брои огромна сума за гъзарския дом, с изглед към Морската градина.

През 2002-2003 година, още докато китната кооперация била все още проект, примата поискала да си купи жилище там. В желанието си да купи апартамента обаче тя не била сама. Решението да се сдобият с големия апартамент било споделено от нейната бивша тръпка Драгомир Драганов – Драго Чая.



„Знам, че двамата са имали намерение да закупят мансардния апартамент, но по едно стечение на обстоятелствата са се отказали да участват в проекта”, довери пред наш репортер един от живущите в блока. Той разкри, че причината Лили да се откаже да брои парите за жилището била скъсването й с Драго Чая. Запознати с отношенията и на двамата твърдят, че апартаментът е трябвало да бъде им гнезденце в морската столица.

„Имали са намерението да вземат половината последен етаж. Имало е разговори с инвеститора и нещата са били пред финализиране. След като скъсали с Драго Чая обаче, Лили Иванова заявила, че се отказва от закупуването на апартамента”, разкрива източникът. До този момент вече проектът за цялата сграда бил готов, а самият апартамент на последният етаж - нарисуван в детайли. Предвидено било да е поне 200-250 квадрата, а очевидци, разгледали го отвътре, разказват, че вътре има приказни витражи, правени именно по поръчка на Лили Иванова.

Примата все пак има апартамент във Варна, допълват от kliuki.bg. Той се намира в местността „Свети Никола” №58. Проверка в имотния регистър показва, че примата е закупила жилището от 104 кв. м преди седем години.