Приятели на певицата Риана заявиха, че се притесняват за нея, защото ден след ден тя пропада все повече, пишат американски медии.

"Рири спи с различни мъже всяка нощ и то без да взема предпазни средства. Много сме притеснени докъде ще я доведе това. Тя обича да купонясва и да пие по много, без да се замисля за последиците", коментират познати на барбадоската красавица, пише ''Блясък''.

Психическото състояние на звездата също не било добро, тя все още страдала по раздялата си с певеца Крис Браун. "Риана непрекъснато повтаря че е емоционално и психически изтощена и че не може да намери мястото си в света", споделят нейни колеги.

Близки на певицата дори мислят, че тя трябва да си вземе заслужена почивка: "Време е тя да си почине, освен от работата, и от целия стрес, който я измъчва последните години. В противен случай тя ще попадне в някоя клиника за депресивни състояния".

Припомняме ви, че през месец май тази година изпълнителката беше приета по спешност в болница, заради изтощение и дехидратация. Всичко това се случи след луд купон предната вечер, където явно звездата е прекалила с алкохола.