Германски канибал остави без зърно 20-годишна проститутка в Слънчев бряг. Извергът наел стая в хотел и извършил гнусното деяние.

20- годишното момиче от Велико Търново за втора година работила по морето. Тя танцувала на пилон в дискотека, но не отказвал и секс с по заможни чужденци. Точно по този начин тя попаднала на германския си клиент. Той я наел за два часа и платил за услугите и 150 евро.

Веднага щом наели стая в хотел, канибалът предупредил нашето момиче, че си пада по грубия и разкрепостен секс. Младата девойка нямала нищо против и оргията започнала. Още в самото начало той се нахвърлил върху българката и със зъби разкъсал дрехите й. Започнал да я хапе и смуче. Въпреки опитите си да се измъкне от лапите му, тя не успяла. Германецът без да му мигне окото отхапал зърното на момичето, което едва успяло да се отскубне и да избяга. Жената потърсила медицинска помощ и казала на лекарите, че е нападната от домашния си любимец.

Към днешна дата проститутките по морето са нащрек. След като разбират за кървавата сцена, разиграла се в хотел с тяхна колежка, те се страхуват, че ще станат жертви на канибала, твърди вестник "Всеки ден".