Като същинска нимфоманка се държа актрисата Елена Петрова на рождения ден на Влади Ампов-Графа, видя репортер на "Всеки ден" преди вечер.

След обилното количество, което пое на басейн партито, на което певецът, освен че събра приятели, изнесе и концерт, звездата от "Стъклен дом" не спря да отпива различни видове алкохоли.

След като градусът й се качи до максимума, актрисата се впусна в луди танци на черна музика, на които се опитваше и да съблича дрехите си, но загрижени приятели й пречеха да остане гола.

В желанието си за стриптийз Елена вдигаше горната част от дрехата си, но трезви присъстващи веднага се затичваха и я обличаха отново.

След края на концерта и празненството за рождения ден Петрова се присламчи към компанията на актьорите Стефан Щерев и Станимир Гъмов и заедно с още няколко звезди обиколи столичните заведения.

Веселбата за нея приключила рано сутринта, когато приятели почти я занесли до дома й и я сложили да спи, научи "Всеки ден".

Откакто изпрати децата при съпруга си - гърка Аристотелис Фотилас, с когото уж е в развод, но така и не се е разделила категорично, Елена не спира да купонясва и да прекалява с алкохола.