Клиентите на дружеството, актуализирали данните си, получиха безплатни сметки и три ваучера за техника за 400 лева

Още тринайсет клиенти на ЧЕЗ спечелиха награди в кампанията за актуализация на данните „Активните печелят”. Десетима получиха безплатни сметки за електричество, а трима спечелиха ваучер за техника от магазините „Техномаркет” на стойност по 400 лева всеки. Сред спечелилите безплатни сметки през м.август  са петима клиенти на дружеството от София, един от Сандански, един от Ловеч, един от село Скравена и един от село Слокощица, област Кюстендил. Ваучери получиха двама клиенти от София и един от Сливница.

Кампанията „Активните печелят” започна в началото на април и ще продължи до 20.12.2012 г. Всеки клиент, извършил актуализация на данните си или пререгистрация през посочения период, участва автоматично в ежемесечна томбола и може да спечели една от 90-те безплатни сметки за електричество, един от 9-те ваучера за черна и бяла техника на стойност 400 лв. или ваучер за подаръци на стойност 1000 лв. От началото на кампанията досега близо 86 000 клиенти на ЧЕЗ се възползваха от възможността да обновят своите данни.
Актуализирането на информацията се налага, за да се отстранят възникнали или наследени през годините неточности в потребителската база данни. Услугата е напълно безплатна. Тя може да бъде извършена в някой от центровете за обслужване на клиенти на ЧЕЗ, чрез обаждане на денонощната телефонна линия на компанията 0700 10 010, чрез изпращане на клиентския номер и телефон за контакт на електронната поща zaklienta@cez.bg или чрез попълване на онлайн формуляр за актуализация на данни на адрес www.cez.bg.