Специална секция на сайта описва инициативите


Клиентите вече получиха специална брошура с месечните фактури за февруари, която може да бъде намерена в детайл на сайта на компанията www.cez.bg , в секция „Актуално”. Полезна подробна информация за всички клиентски инициативи и програми,  може да бъде открита в секция „Бъдете информирани”. Там са разяснени възможностите за разсрочено плащане, удълженият период за безлихвено плащане за битовите клиенти от 10 на 20 дни, енергийният омбудсман и др., съобщиха от компанията. 
„Урокът, който научихме е, че  трябва да слушаме внимателно какво ни казват и какво ни питат нашите клиенти и да реагираме бързо и адекватно на техните сигнали.  Разбрахме, че недостатъчно сме говорили за структурата на цената на електроенергията, за това, че ДКЕВР определя цените и само една много малка част остава при ЧЕЗ,  както и, че  ЧЕЗ събира сумата от клиентите и изплаща повече от  90%  на останалите участници в процеса.  Разбира се, срещите ни с клиентите ни дадоха информация от първа ръка, какво можем да подобрим, за да възвърнем доверието им.”, каза Петър Докладал, регионален мениджър на ЧЕЗ за България.
На сайта на ЧЕЗ, в секция „Новини” може да се намери информация и за митовете за дейността на ЧЕЗ и фактите, такива, каквито са.