Родната моделка Бориса доскоро беше със застиваща слава и името й се бе поизтрило от страниците на жълтите издания. Поради това неземната мадама предприе доста рисковани действия, за да обърне отново общественото внимание към себе си.

Изумителната красавица взе решението да предизвика огромен фурор около себе си и отново да си върне позастиналата звездна слава. Това моделката ще постигне, чрез порция от съвсем не дотам професионални и изпипани пиар акции, разкрива hotarena.net.

Всички помнят ударното шокиращо действие на Бориса да "мине" през леглото на гордостта на България- Димитър Бербатов. Чак след големия скандал "многоуважаваната дама" категорично отрече, че е подла разбивачка на семейства. "Обидената" Бориса даже ревна, че ще съди всеки, който разпространява шокиращия слух.

Но това не е всичко. Скандалната миска даже имаше смелостта и куража да се опълчи на Черната Златка. От своя страна пък Златка щяла да й отнесе зъбите само с един удар, пишат жълтите медии. Очевидно Бориса продължава да предизвиква скандал след скандал след себе си. Близки познати на фаталната мадама ексклузивно разкриха, че до броени дни ще излезе порно с Бориса.

Амбициозната секси красавица невинно публикувала свои снимки в горещата й спалня. За мъжката аудитория може би е важна информацията, че сексапилната Бориса е също толкова неотразима и без грим.