Шоуменът и продуцент Любо Нейков станал твърде близък с една от балерините си, което тотално сривало имиджа му на примерен съпруг, пише в. "Всеки ден".

В продължение на няколко дни папараците на всекидневника лично се уверили, че актьорът е неразделен с танцьорка от състава на "Комиците". Засуканата девойка му била като сянка, но за да не бие на очи, обикновено го следва на няколко крачки зад него. Хубавицата често се возела с Нейков на задната седалка на мощния му джип и се превивала от смях на майтапите, който благодетелят й ръсел.

“Любо се старае да бъде дискретен, но въпреки това от няколко месеца е неузнаваем. Станал е позитивен, усмихва се, не крещи за щяло и нещяло. Човекът май е влюбен”, коментирали от екипа му. Хора от предаването казали, че по време на турнето кръшната танцьорка винаги била настанявана в хотелска стая в близост до шефа й.

Шоуменът бил започнал и диета. “Отслабнал е с 8 килограма. На този тонаж това не личи, но въпреки полага усилия да влезе във форма – явно е заради нея”, одумват го в "Комиците".