Бившата вече водеща на предаването "Споделено с...", излъчвано по TV7, Вихра Петрова, се мести в БНТ. Според запознати, основната "заслуга" за новата месторабота на напористата брюнетка е на нейния стар интимен приятел - режисьора Милан Кузов.

Вихра бе натирена от предаването, а на нейно място ще застане фолктигрицата Кали. Говори се, че още преди да бъде изритана от TV7, Вихра е водила преговори с националната телевизия. Очевидно близките отношения на Вихра с Милан Кузов ще имат и своето творческо продължение.

Амбициозната дама е заявила свой проект за социално предаване в БНТ. Нещо повече - Вихра е навила хора от екипа на досегашната си работодателка Вили Сечкова да тръгнат с нея. Заедно с Вихра от "Споделено с..." напуска целият редакторски екип на предаването. Запознати твърдят, че тв водещата им е обещала сигурна работа на "Сан Стефано" 20, пише БЛИЦ

Самата Вихра се ожали във Фейсбук, че била изритана по най-подъл начин от TV7. Според нея тя научила от продуцентите, че вече няма да е на екран, без да е била уведомена лично за това. Типично в неин стил брюнетката побърза да окаля бившия си - "опосумът " Иван, че стои зад отстраняването й.