Четвъртото издание на турнира по стрийтбол, организирано и тази година от Данчо Тодоров, бе спечелено от отбора от Правец в състав Тодор Колев, Виктор  Златанов и Найден Найденов. На финала той се наложи над една от ботевградските тройки - Чопи, Миро и Иван Братанов, с 15-10. Ботевградчани поведоха с 4-1, но с няколко  точни стрелби зад дъгата момчетата от Правец бързо обърнааха до 10-4 и лесно стигнаха първи до петнайсетата точка.

До двубоя за първото място двата тима достигнаха след изключително оспорвани полуфинални мачове. Тройката от Ботевград успя да обърне мача срещу отбора от НСА с точен шут на Чопи от тройката за 15-14, а правчани се наложиха със същия резултат над тима, съставен от юноши на Балкан.

В спора за третото място момчетата от НСА в състав Мартин Вутов, Христо Ангелов и Марио Христов победиха Фил, Цуки и Ивко с 15-7.

12 отбора взеха участие в четвъртото издание на турнира.  Десет от тях бяха в по-голямата възраст и бяха разделени на 2 групи по 5 . Мачът между по-младите - родени след 1996 година, на практика бе финал и също бе доста оспорван. Победа с 21-20 постигнаха по-малките - Влади Вушев, Мартин и Кристиян, срещу Божидар Цачев, Гого Лилов и Мариян Николов.

В състезанието за тройки победител стана Христо Ангелов с 6 точни изстрела  от десет опита. Предвиденият предварително конкурс за най-атрактивна забивка, който в предишните три издания създаваше много емоции, не се състоя. Отговорникът на спортните площадки г-н Христо Константинов не разреши провеждането му поради опасения от повреда на ринговете. Един от тях се изкриви  при единственото забиване по време на игра от турнира по тройки.