"Несподелена любов е най-вероятната причина за кървавата драма", съобщават от белградската полиция, без да дават повече подробности по случая със застреляната в Белград Албена Димитрова Скачева, съобщава 24 часа.

Българката владеела шест езика, управлявала фирма в Нови сад "Прокарт". Тази сутрин белградските медии съобщават, че българката е ръководила добре работещата и успешна компания "Прокарт".

Убийството бе извършено недалеч от стадиона на футболния отбор "Обилич". "От новините разбрах, че има застреляна българка в Сърбия. Мина ми през ума за сестра ми. По-късно по телефона ме потърси майка ми и каза лошата вест. Преди два месеца получих инфаркт и всъщност в последните дни аз бях основна грижа за фамилията, а не тя". Това разказа пред вестника братът на Албена Скачева Олег Главшин.

"Албена има прекрасно семейство. Съпругът й Васил Скачев се занимава също с бизнес. Той е управител на фирмата "ДX ГРУП", която се занимава с продажба на билети, посредническа и рекламна дейност. С Васил имат две деца - момчета. Освен двамата си големи сина, семейството решава да даде шанс и осиновява две ромчета без родители от дом "Майка и дете", които отглежда с голяма любов. И четирите деца учат в Сърбия и живеят при майка си", разказва братът на убитата икономистка.

Той обаче изключва всякакви измислени версии за ревност и несподелена любов. "Все още нямаме яснота и не ми се иска да обсъждаме версиите, които се лансират пред медиите. След обяд ще разберем от полицията в Белград за подробностите", разказва през сълзи Олег.