Черната Златка успя да засрами и първокласниците като потресе с интелектуалните си качества VIP Brother след като обърка цялата география. Задачата предполагаше да напише столицата на Великобритания, Франция, Испания, Турция, Румъния, Сърбия, Чехия, Австрия, Швейцария и Белгия.

След силни интелектуални напъни може би довели до леки стомашни проблеми тя успя да познае Париж и Мадрид. След това настана истинска трагедия - според Златка столицата на Турция е Истанбул. На неистовите опити на Биг Брадър да подскаже максимално отговорите, Черната Златка сътвори най-големите бисери. Така според силиконовата гърла столица на Сърбия е Босна, Белгия е столица на Румъния, а на Великобритания – Англия.

Плеймейтката обаче не спря до тук като създаде достатъчно основания да се твърди, че може би е вдъхновението на групата Young BB Young при създаването на песента "Колко си прост". Черната Златка имаше кратко колебание, че столицата на Белгия е Виена. Но след настоятелното подсказване на Биг Брадър дали е ходила на балове тя най-накрая стопли, че Виена е столица на Австрия. През цялото време бившето гадже на Златка Благой Иванов беше навел главата си надолу. След пълното фиаско брюнетката се разрева и обясни идиотските си отговори така: „Мисля за другите хора повече отколкото за мен, ако може да ме накажете, отколкото да лишите останалите съквартиранти от парти. Никога не съм се определяла като начетен човек“, оправда се Златка.